NEWS55
LANSERAR NY EKONOMISAJT TILLSAMMANS MED JOURNALIST (Direkt)

2017-09-21 08:15

STOCKHOLM (Direkt) Mediebolaget News55 kommer i höst att lansera sajten E55 som riktar sig till svenskar med livserfarenhet som vill få relevanta nyheter, information och vägledning inom ekonomi, sparande och pension.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Ett flerårigt avtal kommer att träffas mellan News55 och ekonomijournalisten Karolina Palutko Macéus (via bolag) som innebär att hon integreras i News55 både redaktionellt och ägarmässigt.

"Frågor som rör sparande, konsumtion och pengar hamnar ofta överst på agendan oavsett om man har pengar eller inte. Vi som är i målgruppen sitter på en väldigt stor del av svenskarnas förmögenhet och förtjänar att tas på allvar. Vi är otroligt glada och stolta över att kunna genomföra denna satsning tillsammans med Karolina som är en väldigt driven journalist", säger News55:s medgrundare Artur Ringart.

Karolina Palutko Macéus har erfarenhet från bland annat Dagens industri, TV4Nyheterna, Affärsvärlden och Svenska Dagbladet. Hon är även författare till böckerna "Det är jag som äger Carnegie" och "Fingerprint - The Story" (tillsammans med ekonomijournalisten Per Agerman).

E55 kommer under hösten att bygga upp en egen redaktion. Med från start är Per Agerman som har en bakgrund som chefredaktör på Realtid.se och som reporter på Affärsvärlden.

Johan Lind +46 8 5191 7954

Nyhetsbyrån Direkt


News55 - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -