Dagens nya aktierekar

Börs SEB och SHB finns bland aktierna som fått nya riktkurser eller rekommendationer. (Uppdaterad)

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Tieto till behåll från köp. Riktkursen är 30:50 euro. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Danske Bank Markets inleder bevakning av Engelska Skolan med rekommendation köp och riktkurs 90 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Danske Bank Markets inleder bevakning av Academedia med rekommendation köp och riktkurs 80 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Ericsson till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 53 från 55 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Ericsson handlas kring 57 kronor på tisdagen.

Kepler Cheuvreux återupptar bevakning av Handelsbanken med rekommendation minska och riktkursen 107 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Kepler Cheuvreux återupptar bevakning av Nordea med rekommendation köp. Riktkursen är 113:50 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Kepler Cheuvreux tar upp bevakning av SEB med rekommendation minska. Riktkursen är 95 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Goldman Sachs & Co höjer sin rekommendation för MTG till neutral från sälj. Riktkursen höjs till 369 från 291 kronor. Det skriver Bloomberg First Word. MTG-aktien stängde på 361:40 kronor på tisdagen.

SEB Equities har återupptagit bevakningen av Assa Abloy genom att sätta rekommendationen till behåll och riktkursen till 190 kronor. Det rapporterar Bloomberg First Word. Aktien i låsbolaget stängde på 179:40 kronor på måndagen.

SEB Equities har höjt rekommendationen för bostadsutvecklaren Bonava till behåll från tidigare sälj. Riktkursen höjs från 115 till 120 kronor. Det skriver Bloomberg News.

JP Morgan har sänkt rekommendationen för Com Hem från övervikt till neutral. Riktkursen höjs från 134 till 138 kronor. Det skriver Bloomberg News

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -